Selectarea produselor dorite

 

In primul rand trebuie sa cauti sau sa navighezi pana gasesti produsul dorit. Motorul de cautare dupa cuvintele cheie este situat in aproape fiecare pagina din magazin. Vei gasi, de asemenea, in aproape fiecare pagina, categoriile de produse listate in magazin.

Atunci cand gasesti un produs care te intereseaza, apasa numele sau imaginea obiectului pentru a deschide pagina de prezentare a acelui produs.

 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Apoi, puteti vizualiza pagina Cosului de cumparaturi, unde veti regasi lista de produse existente in cos, veti putea sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Finalizeaza comanda.

Asigurati-va ca sunteti autentificat in contul Dvs sau daca nu aveti un cont creat ,  inregistrati-va ca si client. Completati  toate campurile obligatorii si acceptati termenii si  conditiile de  utilizare 

 

Finalizarea comenzii

 

Pentru a plasa comanda, selectati adresa de livrare ,metoda delivrare/curier si metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare.

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare si de plata, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.