TERMENE ȘI CONDIȚII

 

Decoraform SRL alias flydog.ro este un webshop dedicat stăpâniilor care doresc accesori de înalte calitate pentru blănoși lor. 

Sediul social este situat la adresa Chilieni nr. 216, jud. Covasna, Romania, înregistrați sub nr. 42750881 cu numele Decoraform srl. Ne poți găsi la adresa de email  office@flydog.ro sau la telefon la numărul 0723 303 897 (10:00-17:00)

În general DECORAFORM SRL. ("www.flydog.ro") deține și operează acest site. Acest document reglementează relația dvs. cu www.flydog.ro ("Site"). Accesul la și utilizarea acestui site, precum și produsele și serviciile disponibile prin intermediul acestui site web (denumite colectiv "Servicii") sunt supuse următorilor termeni, condiții și notificări ("Termenii și condiții"). Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord cu toți Termenii și condițiile, care pot fi actualizați de noi din când în când. Ar trebui să verificați în mod regulat această pagină pentru a lua în considerare eventualele modificări aduse Termenilor și condițiilor. Accesul la acest site este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciile fără notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, acest site nu este disponibil în nici un moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite părți sau la întregul site web.

Drepturile de proprietate Intelectuală

Decoraform Srl. deține și operează acest site. Drepturile de proprietate intelectuală în toate programele și conținutul (inclusiv imaginile fotografice) puse la dispoziția dvs. pe sau prin intermediul acestui site web rămân proprietatea www.flydog.ro sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Nu aveți voie să publicați, să manipulați, să distribuiți sau să reproduceți în alt mod, în orice format, conținutul sau copiile conținutului furnizat sau care apare pe acest site și nici să utilizați astfel de conținut (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, patente, mărci înregistrate) în legătură cu orice afacere sau conținut comercial. Folosirea fără acordul Decoraform SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Politica noastră de confidențialitate, care stabilește modul în care vom folosi informațiile dvs., poate fi găsită aici. Prin utilizarea acestui site, acceptați procesarea descrisă acolo și garantați că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

Comanda

Plasând o comandă pentru cumpărarea unui produs și respectând următorii termeni și condiții. Toate comenzile sunt supuse disponibilității și confirmării prețului comenzii.Timpul de expediere poate varia în funcție de disponibilitate și în funcție de orice întârzieri care rezultă din întârzieri ale curierului sau de forță majoră pentru care nu vom fi responsabili. Produsele pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu Politica noastră de livrare și returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar in magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. cu orice culoare va fi corect.

Toate produsele sunt prelucrate manual, poate sa existe cateva diferente la produsele. Toate produsele sunt unice, de acea pot fi mici variatiuni la culoare, textura, materiale, marime, (lungime, latime +- 5%) Produsele noastre sunt concepute pentru a fi robuste. Dar totusi toate produsele se vor uza după un timp. Verificați întotdeauna dacă catarama, cureaua sau orice alt tip de prindere este în stare bună, fără rupturi sau alte defecte. Orice accident care ar putea apărea nu este responsabilitatea Decoraform Srl.  Produsele personalizate (de ex. Medalioane, Boluri personalizate etc.) se poate comanda cu plata anticipata cu cardul.

Toate produsele sunt inspectate manual in vedera calitatii. 

Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe vanzarea oricarui în orice moment. Decoraform Srl. își păstrează dreptul de a refuza orice solicitare făcută de dvs. Dacă comanda dvs. este acceptată, vă vom informa prin e-mail sau mesaj. Atunci când plasați o comandă, sunteți de acord că toate detaliile pe care ni le furnizați sunt adevărate și exacte, că sunteți un utilizator autorizat al cardului de credit sau de debit utilizat pentru plasarea comenzii și că există suficiente fonduri pentru acoperirea costului bunurilor. Toate prețurile anunțate fac obiectul unor astfel de modificări.

Poți plasa o comandă și în cazul în care nu ai un cont activat pe site. Vom avea nevoie să ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare și livrare, număr de telefon și adresă de email validă).Prin finalizarea vei garanta că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru orice consecință determinată de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la comanda întârziata, transmisă greșit, etc).Prin finalizarea comenzii, te declari de acord ca un reprezentant zoomie.ro să te contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon ) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii.

Confirmarea privind livrarea produselor comandate se va realiza în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii pe site. Pentru produsele aflate in stoc la funizor, timpul de livrare poate sa fie mai mare.

Plasand o comanda cumparatorul este de acord si accepta: prelucrarea datelor personale pentru întocmirea actului şi cu furnizarea informațiilor referitoare la datele personale şi la conținutul actului către autoritățile abilitate de lege, la cererea acestora, conform dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE."

Prețul

În timp ce încercăm și ne asigurăm că toate detaliile, descrierile și prețurile care apar pe acest site sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare a prețului oricăror bunuri pe care le-ați comandat, vă vom informa cât mai curând posibil și vă vom oferi opțiunea de reconfirmare a comenzii dvs. la prețul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu suntem în măsură să vă contactăm, vom trata comanda ca fiind anulată. Dacă anulați și ați plătit deja pentru bunuri, veți primi o rambursare completă. Costurile de expediere vor fi taxate suplimentar.

Prețul final plătit de tine este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente. Cheltuielile de expediție sunt detaliate pe Site înainte de finalizarea comenzii de către tine.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului zoomie.ro sunt exprimate în RON și conțin T.V.A. conform prevederilor legale în vigoare în acel moment.

Conectarea la acest site

Puteți să vă conectați la pagina noastră de pornire, cu condiția să o faceți într-o manieră corectă și legală și să nu ne distrugeți reputația sau să profitați de ea, dar nu trebuie să stabiliți o legătură într-un mod care să sugereze orice formă de asociere , aprobarea sau aprobarea de partea noastră în cazul în care nu există. Nu trebuie să stabiliți un link de pe niciun site care nu este deținut de dvs. Acest site nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site și nu puteți crea un link către nicio parte a acestui site decât pagina de pornire. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare.

Reclamatii

Avem o procedură de tratare a reclamațiilor pe care o vom folosi pentru a încerca să soluționăm litigiile atunci când acestea apar pentru prima dată, vă rugăm să ne anunțați dacă aveți plângeri sau comentarii. Actualizat la 04.03.2024